Vildmarksdagen inviterer til premiere på astrosafari kl. 23

KLITMØLLER: I aften, onsdag 8. juli, er der endnu en vildmarkstur i Klitmøller: Premiere på astrosafari i Nationalpark Thy kl. 23. Tilmelding kan ske på www.vildmarksdagen.dk og den særlige premierepris er 249 kr. pr. voksen, mens børn er gratis. Mødestedet er ved vildmarksdagenes base, de store tentipitelte på Trøjborgvej 20 i Klitmøller, postdistrikt 7700 Thisted.

I en pressemeddelelse hedder det: ”Tag med på Astro Safari for at opleve nattehimlens hemmeligheder. Netop i aften og nat er himlen flot og klar. Grib derfor chancen for en helt særlig oplevelse. Nattehimlen i Thy er fyldt med vidunderligheder. Man kan se flere fascinerende himmelfænomener bare med det blotte øje.”

- Med Astro Safaris guider vil du have mulighed at komme tættere på stjerner, lære om universet, opleve det fjerneste objekt på stjernehimlen, menneskeøjet kan se og få de mest unikke billeder med hjem, fortæller Henrik Olsen, der sammen med guiderne Ruslan Merzlyakov og Stisa Søgaard står for denne midnatsoplevelse. Og videre siger han:

- Man skal jo i disse tider - med meget omskiftelig vejr - reagere med kort varsel for at få ideelle betingelser for netop en stjernesafari som denne, understreger Henrik Olsen.

Det oplyses, at Ruslan Merzlyakov er ekspert i astronomi og himmelfænomener og en nøgleperson bag det kendte brand Dark Sky Møn. Stisa Søgaard vil bringe astrologien ind som en anden vinkel på den himmel, vi alle har til fælles, og den betydning, man i årtusinder har tillagt stjernetegn og himmelhvælvets forskellige sæsoner og fænomener.

Vildmarksdagen står for arrangementet og sørger for hygge og lidt til ganen ud på de sene nattetimer.

9. juli 2020 kl. 2020: Rettet efternavnet Merzliakov til Merzlyakov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...