MARKED: 4.-5. december er der Åben Julehave på Aggersundvej 27 i Fjerritslev

FJERRITSLEV: Onsdag 4. og torsdag 5. december inviterer ægteparret Henriette og Claus Bisgaard Hermansen indenfor i deres unikke have på Aggersundvej 27 i Fjerritslev.

Her tændes der begge dage op for julehyggen med levende lys og bål samt duft af pandekager og varm gløgg, og for et beskedent beløb får man adgang til alle herlighederne.

I Åben Julehave vil der være forskellige boder med smukt, hjemmelavet håndværk og kreativt arbejde, såsom juledekorationer ved Lise Skjærbæk, unik havekunst ved Lise-Lotte og Thomas Jepsen, kirkegårdsdekorationer ved Karen-Marie Frostholm, hjemmelavet marmelade ved Charlotte Andersen, julehjerter og anden pynt ved Eva og Kaj Hansen, flødeboller ved Josefine Bejstrup, jernkugler ved Lotte Husted, træting ved Henrik Grønborg, betonnisser ved Anette Røge Frederiksen foruden Henriette Bisgaard Hermansens eget hjemmebag.

Henriette og Claus har gennem de senere år opbygget en have, der er lidt ud over det sædvanlige. Det er blevet en lille oase, hvor der trods beliggenheden tæt op ad den befærdede Aggersundvej er skabt en helt speciel, intim stemning med terrasser og bede i forskellige niveauer.

Parret har for et par år siden stået som værter for et lignende arrangement i regi af den lokale havekreds, men nu har de på utallige opfordringer selv valgt at tage tråden op og alliere sig med en række af egnens gode folk, der ligesom dem selv er både fingersnilde og kreative.

Huset på Aggersundvej 27 tilhørte oprindelig Claus Bisgaard Hermansens bedstefar, der drev gartneri langs Kirkegårdsvej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...