Hele 28 spillere havde fundet vej til Trekroner, da den kommende sæson traditionen tro blev skudt i gang med standerhejsning for seniorafdelingen.

Mark Raunkjær, som blev kåret til årets spiller, da spillerne gik på vinterferie, sørgede sammen med Peter Brun fra fodboldboldudvalget i TIF98 for, at Dannebrog gik til tops foran klubhuset.

Da de sneklædte baner ikke inviterede til hverken sambabold og glidende tacklinger, rykkede de fremmødte spillere ind i Trekroner Hallen, hvor den stod på fodbold, inden den obligatoriske suppe blev serveret i klubhuset.

Her fremlagde såvel cheftræner Jimmy Støttrup som Peter Brun planerne for den kommende sæson, hvor man går efter at stille med hele tre herrerseniorhold i henholdsvis serie 3, 5 og 6. Derudover har man et grand old boys-hold på plads med flere af klubbens store koryfæer.

Bedømt ud fra antallet af fremmødte spillere lover det godt for den kommende sæson.

Med standerhejsningen vel overstået ser truppen frem mod sæsonstarten i slutningen af marts, hvor træningen den første stykketid er henlagt til Lethallen ved Lanternen i Løgstør samt kunstgræsbanen i Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...