FAMILIEVENLIGT: Fjerritslev Handelsstandsforening hygger om børnefamilierne med sjove eventyraktiviteter lørdag 27. juli

FJERRITSLEV: I rækken af sommerlørdage med åbent i Fjerritslevs butikker til klokken 14 er lørdag 27. juli tilrettelagt som en eventyrdag til glæde for de mange børnefamilier, der bor eller er på besøg i området.

Fra klokken 10 vil man rundt om i strøggaderne møde udklædte eventyrfigurer som Snehvide og Askepot, der uddeler godter til små og store. Fjerritslev Kro byder lidt senere på gratis heksebryg, hvorefter man kan gå tværs over gaden til Bryggerhaven, hvor der er oplæsning ved en god eventyrfortæller. Her snurrer også den gamle markedskarrusel til morskab for de mindste.

Samtidig er der arrangeret kaffebord med servering af eventyrkager ud for Kastberg Sko i Vestergade, alt imens der er gang i hoppeborgen for enden af Tværgade, ligesom den trofaste Fjerritslev Fut kører rundture med børn og voksne.

Næste programpunkt finder sted hos Matas, hvor børnene kan få lagt neglelak og læbestift på som ægte prinsesser, og lidt senere er SportMaster i Østergade klar med en sjov konkurrence i armbøjning.

Der er som altid mulighed for mad og drikke flere steder i gaden, og på Torvet kan børnene muntre sig i klatretårnet, mens forældrene tager sig en frokostpause.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...