Fjerritslev-drengen fortsætter i 2. divisionsklubben

FJERRITSLEV: 2. divisionsklubben Jammerbugt FC har forlænget kontrakten med Fjerritslev-drengen, den 24-årige forsvarspiller Søren V. Pedersen frem til og med 2020.

- Han har virkelig udviklet sig meget og er en leder både på og udenfor banen. Han er en etableret og meget dygtig forsvarsspiller, som binder vores organisation sammen. Søren V. Pedersen er en grundsten på vores hold, og for den måde vi gerne vil spille på, og vi kan se på vores spil, når han ikke er med, siger cheftræner Bo Zinck, som mener, at spilleren har kvaliteterne til at spille på et endnu højere niveau.

Søren V. Pedersen nyder han fodboldtilværelsen, hvor holdets resultater, personlig udvikling og socialt sammenhold er gået op i en højere enhed for Fjerritslev-drengen, der kom til Jammerbugt FC fra Thisted i januar 2017.

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget med Jammerbugt FC. Lige siden jeg kom til klubben, har alle budt mig velkommen, og det er en dejlig klub at være i, med en masse engagerede mennesker, som gør rigtig meget for klubben både på og udenfor banen, fortæller Søren V. Pedersen, der sidste sæson tilmed blev kåret til årets spiller i klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...