Klim skoles 4.-6. årgang og deres billedkunstlærer har haft besøg af Kunst ved Kysten.

4.-6. årgang har deltaget i et keramikprojekt, hvor emnet var havet, hvad lever i havet, hvem bor i havet eller hvad er i havet. Eleverne startede forløbet med at mødes med keramiker Lillian P. Hansen fra Kunst ved Kysten. Hun gav en lille introduktion til det at arbejde med keramik. Hun fortalte også om, hvor leret kom fra og hvordan det er blevet dannet.

Dernæst fik hver elev en klump ler, de gik spændte i gang, stille og roligt blev deres ler klumper forvandlet til alle mulige flotte ting fra havet, der blev lavet havfruer, sæler, fisk, ubåde, skibe, søstjerner og meget andet.

Eleverne mødtes med Lillian P. Hansen 14 dage senere og her var alle lerskulpturerne blevet forglødet, hvilket betyder, at de er blevet brændt første gang. De var nu klar til glasur. Eleverne fik denne gang info om hvad glasur er og hvordan de skulle glasere emnerne.

Børnene gik i gang og de syntes alle at det var spændende at få farver på, men de undrede sig over at farverne var matte og slet ikke lignede de færdigbrændte glasurprøver, de havde fået vist. De gav alle udtryk for, at de glædede sig til at se deres skulpturer når de er færdigbrændte.

De glæder sig alle til at være en del af en kunstudstilling og vise deres kunstværker frem, det sker fra d. 18. – 22. april til Kunst ved Kysten, Slettestrandvej 162, 9690 Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...