Årets skovspil med Peter Pan-musical må vente til næste år - 35 børn, unge og voksne var ellers sceneklare

JAMMERBUGT: Denne sommer vil Jægerum Søpark desværre ikke komme til at genlyde af musik, sang, replikker og klapsal-ver - i hvert fald ikke fra Teaterforeningen Skovspillene.

Det oplyser Per Iversen, der er kirke- og kulturmedarbejder i Brovst, Øland-Langeslund, Torslev-Ø. Svenstrup og Lerup-Tranum-Koldmose Pastorater.

- Den planlagte opsætning af musicalen ”Peter Pan” er som mange andre arrangementer i disse måneder blevet aflyst pga. alle restriktionerne, der har været og til dels stadig er pga. corona-virus, og selv om der nu efterhånden atter åbnes op for større forsamlinger, vil øvetiden være alt for kort, både til de planlagte forestillinger i slutningen af juni og alternativt også til fore-stillinger i begyndelsen af august, skriver han.

- Aflysningen er naturligvis rigtigt ærgerlig på mange måder, men først og fremmest fordi mange interesse-rede havde meldt sig til arbejdet med opsætningen. Hele 35 sceneklare – især børn og unge – deltog i auditionen i slutningen af februar, og der hersker ingen tvivl om, at de sammen kunne udgøre et stærkt hold.

Teaterforeningen Skovspillene håber nu, at mange af dem vil være med næste forår og sommer, når foreningen igen prøver kræfter med ”Peter Pan” og i den forbindelse forhåbentligt får den grønklædte fyr op og flyve igen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...