ELEVPROJEKT: Efter flere ugers forarbejde kunne eleverne på Thorup-Klim Skole levendegøre den kendte svenske forfatters bedste historier for forældre og bedsteforældre

KLIM: Thorup-Klim Skole kunne byde velkommen til ikke færre end 270 gæster, da der blev inviteret til årets skolefest for eleverne og deres familier.

Først var der en kort formel afdeling i form af en velkomst og skolebestyrelsens årsberetning, hvorefter festlighederne gik i gang.

I flere uger forinden havde eleverne fra 0. til 6. klasse arbejdet med Astrid Lindgrens historier om Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, Brødrene Løvehjerte og Ronja Røverdatter, og i de seneste dage havde eleverne koncentreret sig om at forvandle skolen til de forskellige universer, fortæller skoleleder Vibeke Kjær Kloster.

Og der var masser af farverige og spændende ting at se og opleve i løbet af aftenen: I alle skolens lokaler var der udstillinger med info, film, kreative udsmykninger og konkurrencer, og i gymnastiksalen var der endda mulighed for at få en tur på en hest!

Derudover blev alle budt på et lille måltid mad, som i anledning af temaet lød på svenske kødboller med kartoffelmos.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...