Lene Kaaberbøls magiske univers i romanserien om Skammerens datter er igen blevet til en film, denne gang med titlen ”Skammerens Datter 2 - Slangens Gave”. Den nye film om Dina og hendes familie, venner og fjender kan opleves i Fjerritslev Kino fra på torsdag.

Det er en familiefilm, spækket med eventyr og fantasi, og stjerneskuespillere som Nicolas Bro, Jakob Oftebro, Søren Malling, Dejan Cukic og Rebecca Emilie Sattrup spiller hovedrollerne.

Handlingen er rigtig eventyrlig: Skurken Drakan er ved at indtage Højlandet, og Dina må ud på en farefuld færd for at redde sine venner. Det gør hun sammen med sin ukendte far Sezuan, der besidder overnaturlige evner, og Dina finder ud af at hun har arvet de samme evner.

Filmen er ikke egnet for børn under 11 år.

Tirsdag aften er der naturvidenskabeligt, livestreamet foredrag fra Aarhus Universitet, denne gang om den nyeste forskning inden for Alzheimers ved den tyske professor Christian Haass. Det foregår dog på engelsk.

Onsdag vises den engelske film ”Colette” om den franske forfatter, skuespiller og journalist Gabrielle Colette, som var en ihærdig kvindesagsforkæmper før det overhovedet blev et kendt begreb.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...