Arne Jacobsen har været hos Brovst Auto-Lakering siden 1975, men går på efterløn 1. maj

BROVST: 30. april er sidste arbejdsdag for Arne Jacobsen hos Brovst Auto-Lakering.

Her har han været siden 1975, så det er et kendt ansigt i forretningen, der nu går ud af døren for sidste gang.

- Jeg er uddannet heroppe i 1971, og jeg har været her næsten lige siden, Arne Jacobsen.

Kollega Henrik Gundersen er ked af, at det ikke bliver den store fejring for Arne i denne omgang, da omstændighederne ikke gør det muligt for tiden.

- Vi havde lejet Skovsgård Hotel til 1. maj, men det kan ikke lade sig gøre nu. Vi holder nok et eller andet på værkstedet alligevel. Man må selvfølgelig også gerne kigge forbi og sige på gensyn til Arne, inden han stopper, siger Henrik Gundersen.

Det er også en god kollega igennem mange år, Henrik nu siger farvel til.

- Arne og jeg overtog værkstedet i 1989, og så vi har været kompagnoner i mange år. Vi har altid delt det op, så Arne stod for malerkabinen, og jeg tog mig af kunderne og kontoret. Det bliver en plads, der lige skal fyldes ud, men det er der styr på, siger Henrik Gundersen.

- Det skal jo have en ende en dag, men de ringer nok efter mig, hvis de får brug for mig, lyder det fra Arne Jacobsen.

Arne Jacobsen er ked af festlighederne er aflyst for nu. Henrik Gundersen lover dog, at der nok skal blive holdt en reception for Arne, når tiderne giver lov til det.

Selvom det ikke bliver til stor fest, når han går ud af døren 30. april, så glæder Arne Jacobsen sig til at komme på efterløn.

- Jeg skal til at gå hjemme sammen med lillemor, der gik på efterløn for 14 dage siden efter mange år som dagplejer. Det glæder jeg mig til, siger Arne Jacobsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...