Efter en meget velbesøgt sommerudstilling er det nu tid for Tranum Strandgård, Kunst- og kulturcenter til at slå dørene op for den efterfølgende sensommerudstilling. Det sker lørdag 15. august fra kl. 14.

Det oplyser stedet i en pressemeddelelse.

- Også denne gang præsenterer Strandgården et hold på fire kunstnere. Denne gang Susan Lüth Hedegaard, Joan Riis, Amanda Zimmerlund og Kaj Fjendbo fra henholdsvis København, Aarhus, Silkeborg og Glasværkstedet Heden ved Spøttrup, skriver de.

Susan Lüth Hedegaard arbejder på lærred, plexiglas, skifer, træ og med collage og ”skæve” stentøjskrukker. Naturen og lyset er drivkraften.

Susan Lüth Hedegaard har allerede udstillet i gallerier og kunstforeninger i hele Danmark med afstikkere til Sverige, USA og Italien. Underviser også børn og voksne på Herlev Billedskole.

Joan Riis har malet siden teenagerårene, dog afbrudt af tiden som lektor i Aarhus, hvor hun underviste i kommunikationens mellemmenneskelige betydning.

Nu har hun valgt at kommunikere ved at fokusere på maleriets fortælling.

Joan Riis maler figurativt - ofte blomstermotiver. Hendes inspiration kommer fra verdens forskelligheder. Dens paradokser, kontraster og dilemmaer der både frastøder og tiltrækker.

Amanda Zimmerlund er 24-år og startede som selvlært kunstner for godt tre år siden.

Primært med akvarelmaling, mest som flydende farver på stort papir, hvor der også indgår både tusch og blyant. Motiverne er især kvindeportrætter. Sårbare, skrøbelige og til tider dystert melankolske. De abstrakte, skæve værker opstår på drivkraften af frihed og det uforudsete.

Kaj Fjendbo har i omkring 20 år arbejdet med glassets tekniske og kunstneriske muligheder. Arbejdet foregår på eget værksted, ”Glasværkstedet Heden” tæt ved Spøttrup nær kysten på Limfjordslandet Salling. Her arbejdes der med ovnformet glas, ofte i metalindfatning til større væg- og murdekorationer, men også fritstående unika-glasskulpturer.

Kaj Fjendbo har bl.a. udført vægudsmykninger ved indgangen på Rødding Skole, på Rødding Torv og lysskulpturen ”Den Kosmiske Pyramide”.

De fire kunstnere kan opleves på Tranum Strandgård frem til 13. september; lørdage kl. 14-17; søndage allerede fra kl. 11.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...