På grund af coronasituationen er der dog ændringer i forhold til tidligere omkring forestillinger og billetsalg

FJERRITSLEV: Så er det efterår, og Fjerritslev Senior Filmklub har netop udsendt sit program for sæsonen 2020-21, hvor man byder på seks spændende film, siger formand Eva Søjberg. Filmene vises den anden torsdag i hver måned med start 8. oktober og sæsonafslutning 11. marts.

Den første film er den britiske romantiske komedie ”Fisherman’s Friends” fra 2019, instrueret af Chris Foggin. I en dansk omtale af filmen på fjernleje.filmstriben.dk hedder det, at den handler om musikmanager og storbysingle Danny, der er på polterabendtur i Cornwall og opdager en gruppe fiskere, der kan synge sømandsviser, som går lige i hjertet og tårekanalerne. Danny slår sig ned i Port Isaac for at få en kontrakt med gruppen, og snart opdager han fordelene ved at være væk fra det hurtige byliv. For udover vild natur, sammenhold og stolte traditioner har én af fiskerne en begavet og charmerende datter, som ikke sådan lige bider på krogen. Filmen er baseret på den utrolige og sande historie om ti erfarne fiskere, som gik fra at optræde på den lokale pub i Port Isaac til udsolgte stadionkoncerter og en guldrandet pladekontrakt. Glæd dig til en hjertevarm, humoristisk og musikalsk film.

Til marts slutter vinterens filmsæson så med den finske dramafilm ”One Last Deal” fra 2018, instrueret af Klaus Härö og skrevet af Anna Heinämaa.

På grund af coronasituationen er der restriktioner i forbindelse med filmforevisningerne, så hver film vises tre gange, nemlig kl. 09.30, kl. 12.30 og kl. 15.30, fortæller Eva Søjberg. Medlemskaber eller billetter kan ikke som sædvanlig købes i de lokale sparekasser, men skal købes online på Fjerritslev Kinos hjemmeside www.fjkino.dk eller i biografen i ugerne 39-40 kl. 18.15-19.30, undtagen lørdage, torsdag-fredag 24.-25. september kl. 16.00-19.30 eller lørdag 26. september kl. 10.00-13.00.

Seniorklubbens folder ligger i sparekasser og butikker samt i biografen foruden på Kinos hjemmeside og på facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...