Thisted blev besejret med 2-0 i historisk kamp i Pandrup

FODBOLD: Jammerbugt FC fortsætter sin imponerende stime i 2. division. Fredag aften - den første aftenligakamp i klubbens historie ved hjælp af klubbens nye lysanlæg, vandt holdet lokalopgøret over Thisted med 2-0.

Dermed står holdet noteret for 18 point efter seks kampe, og Jammerbugt har stadig ikke tabt en kamp i 2020.

Thisted kom ellers bedst fra start, og allerede efter et par minutter tvang de Marcus Bundgaard ud i en god redning på et frispark, som drilsk havde retning mod det nærmeste hjørne.

Efter 10 minutter havde Thisted igen en god periode med flere meget nærgående hjørnespark. Den store forsvarsspiller Nikolaj Lyngø kom flere gange i vejen, men clearingerne havde det med at ramme spillere i feltet og blive farlige igen.

Det blev dog ikke til scoringer for gæsterne, og langsomt begyndte Jammerbugt at sætte spillet sammen.

Vi skulle dog forbi den første halve time før den første store chance, men den gav så også mål. Et glimrende frisparksindlæg fra Mads Larsen landede lige i panden på en fremstormende Nikolaj Lyngø, og så var hjemmeholdet i front.

Og kort før pausen blev det også 2-0 til hjemmeholdet. Thisted mistede bolden ved midten, og Mads Larsen spillede en hurtig 1-2, så han kom igennem ved baglinjen, og her lagde han bolden skråt tilbage til Sead Gavranovic, der smukt drejede bolden over i det fjerne hjørne.

Og så kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på 2-0.

Anden halvleg bød ikke på de store chancer i de første 20 minutter. Thisted havde meget boldbesiddelse, men virkede ikke paniske og byggede spillet langsomt op - uden det dog gav de store tilbud.

Thisted FC har vundet tre og tabt tre kampe og ligger stadig inde i den gode halvdel som nummer tre i Gruppe 1.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...