Dan Quorning, indehaver af DCM Cykler & Have/Park-Maskiner med afdelinger i Aars og Fjerritslev, har besluttet at lukke afdelingen i Aars og flytte aktiviteterne til Fjerritslev-afdelingen

AARS/FJERRITSLEV: - Det er en rigtig hård og kedelig beslutning, men desværre også en nødvendig beslutning.

Sådan lyder det fra Dan Quorning, indehaver af DCM Cykler & Have/Park-Maskiner med afdelinger i Aars og Fjerritslev, efter han har besluttet at lukke afdelingen i Aars.

Det sker efter tre et halvt år, hvor det ikke er lykkedes at lave en rentabel forretning i det himmerlandske.

Derfor bliver afdelingen i Aars slået sammen med afdeling på Industrivej i Fjerritslev.

DCM er professionel leverandør af maskiner, værktøj og tilbehør til skovdrift, havepleje og parkbrugi. Endvidere forhandler virksomheden et bredt udvalg af cykler, scootere, el-scootere og ATV’er.

- Det er desværre med ondt i hjertet og rigtig ærgerligt, at vi 15. maj holdt sidste åbningsdag i både vores butik og værksted på Markvænget 3 i Aars. Det er en rigtig hård og kedelig beslutning, men desværre også en nødvendig beslutning. Vi har kæmpet i ca. tre et halvt år for at få en god og sund rentabel forretning, det har desværre ikke været muligt. Det er så det vi tager konsekvensen af, siger Dan Quorning, der understreger, at beslutningen ikke har noget med udbruddet af Corona at gøre.

- Det er faktisk ikke fordi, vi har mærket det helt store til corona-nedgang. I de forløbne uger har vi ikke haft mindre travlt end vi plejer. Der har måske ikke været så meget på erhvervssiden - men til gengæld har vi kunne mærke at mange private har haft god tid til at gå i haven.

- Beslutningen om at lukke i Aars var taget inden coronaen brød ud i Danmark. Fordi det ikke er lykkedes os at få en sund forretning i det vesthimmerlandske, siger Dan Quorning, der dog samtidig understreger, at virksomheden vil gøre, hvad den kan for i fremtiden stadig at kunne servicere kunder syd for Limfjorden.

- Vi vil stadig have servicefolk og servicebiler til at køre rundt i området, så vi kan servicere kunderne, siger Dan Quorning, som ikke lægger skjul på, at der skal sælges rigtig mange nye plæneklippere for at bare at tjene til huslejen på Markvænget. - Vi opererer i et marked, hvor priserne er pressede. Vi mister sikkert noget af privatsalget i Vesthimmerland nu, men omvendt, så håber jeg da på, at der vil være privatkunder, som i fremtiden vil tage turen til Fjerritslev, Længere er der trods alt ikke - og her vil stå endnu stærkere i vores afdeling med øget professionel personale, idet to af de ansatte fra Aars - og som fortsat bor i Himmerland - flytter med til vores afdeling i Fjerritslev.

- De vil f.eks. kunne tage maskiner til service med frem og tilbage for kunderne syd for fjorden, siger Dan Quorning, der har drevet virksomheden i Fjerritslev med nu 13 ansatte i 10 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...