SUCCES: De store gevinster blev hurtigt indløst til dette års billotteri - læs her hvem der vandt. Der mangler stadig at blive hentet gevinster

Billotteri Fjerritslev Chancen blev afviklet i weekenden hos hovedsponsor HJN Auto i Kollerup.

Lørdag og søndag fra klokken 10 til 15 kunne man komme og prøve sin nøgle i hængelåsene foran de 8 nøglepræmier. Den, der har nøglen, der kan låse op, har vundet præmien bag hængelåsen. Der ud over var der 144 andre præmier, der kunne vindes på kuvertens nummer. Var man uheldig ikke at vinde noget, kunne man trøste sig med, at man har været med til at støtte idrætslivet i FIF Håndbold og FIF Fodbold, idet det var FIF Støtteforening, der står bag arrangementet. Og var det ikke trøst nok, var hovedsponsoren vært for en bakke pølser og en øl eller vand i værkstedet, og Jutlander Bank gav en kop kaffe og lidt sødt dertil, så der var mange gode grunde til at deltage i lotteriet.

Den første nøglegevinst blev udløst efter en time af Lara Mitte, der vandt en kontorstol fra BOP Kontormøbler. Kort efter blev AEG opvaskemaskinen fra DESIGNA KØKKEN V. Kent Røge vundet af Edith Mørch, inden Nicklas Jæger kunne åbne for låsen til en flot Principia MTB Cykel fra DCM - alt sammen inden for kun 40 minutter.

Herefter fulgte en time uden, at der udløstes nøglegevinster, hvor folk nød hyggen i værkstedet og fik erhvervet sig lidt isfjerner, bestilt tid til undervognsbehandling og set lidt på de mange udstillede biler hos HJN Auto.

SÅ kunne der høres hujen og klapsalver, da Grete Mose låste op til bilen, nærmest samtidig med at Jette Koldkær Jensen vandt den store gasgrill fra SuperBrugsen. Så allerede lørdag middag var den største gevinst udløst, og ved lukketid var der kommet 730 af de 2000 nøgler igennem låsene.

Mange deltagere havde udset sig søndag til at få prøvet deres nøgler, og der var fyldt godt op i både udstillingslokale og værksted. Først efter klokken 13, kom der gang i udlodning af nøglepræmierne, men så blev de resterende tre også udloddet i løbet af 40 minutter, da Niels Sand Christensen vandt gavekortet på 2500 kroner til XL-BYG, Jan Sørensen vandt posen fra Jutlander Bank med 2018 kroner, inden Lisbeth Juhl vandt vaskemaskinen fra Klim Fjerritslev El.

I den resterende times tid måtte deltagerne nøjes med at tjekke, om de havde vundet på kuvertens nummer. I alt er der kommet knap 1700 nøgler igennem og der mangler stadig at blive fundet vindere til 30 gevinster, så har man stadig kuverter og nøgler, er det muligt at tjekke for gevinster i bilforhandlerens åbningstid indtil og med 25. november. FIF Støtteforening vil gerne have alle nøglerne tilbage, da de forventer at bruge dem igen til næste år, hvor billotteriet afvikles for tiende gang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...