Der er fransk film i Fjerritslev Kino fra på torsdag, og det er en romantisk en af slagsen.

"Alt for kærligheden" en den danske titel på "Tout le monde debout", som har Franck Dubosc i hovedrollen. Det er også ham, der har instrueret og skrevet manuskriptet. I de to andre store roller ses Alexandra Lamy og Elsa Zylberstein.

Jocelyn er en forførende kvindebedårer. En dag foregiver han at være lammet og bundet til en kørestol i forsøget på at forføre en ung kvinde, men da han pludselig og helt uventet forelsker sig i kvindens søster, der rent faktisk sidder i kørestol, er gode råd dyre.

Snart er Jocelyn fanget i sit eget spind af løgne - en rigtig komedie, politisk ukorrekt og i den grad romantisk.

Onsdag kan man nå at se "The Wife" med fremragende Glenn Close, med tirsdag aften er den normale forestilling aflyst - der sendes nemlig igen et naturvidenskabeligt foredrag fra Aarhus Universitet. Denne gang om "Naturens nyttige dræbermolekyler", som lektor i kemisk biologi Thomas Bjørnskov Poulsen vil fortælle om.

Og allerede næste tirsdag sendes et nyt foredrag, "Hvorfor ældes vi", så også denne aften er den normale filmforevisning aflyst for at give plads til et af de populære foredrag, der streames til over 100 biografer, skoler, kulturhuse, gymnasier og biblioteker over hele landet, på Færøerne og i Grønland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...