SUCCES: Fjerritslev Handelsstandsforening kan se tilbage på tre yderst vellykkede arrangementer med aftenåbent, musik, underholdnings- aktiviteter og servering

FJERRITSLEV: Sommeren har vist sig fra sin bedste side de tre gange, der har været aftenåbent i Bryggerbyen Fjerritslev i denne sommer. Således også ved Rock Night i fredags, hvor torve og gader hurtigt fyldtes helt fra arrangementets start klokken 17, og hyggestemningen varede ved til et godt stykke over butikkernes lukketid klokken 22.

Denne gang havde Fjerritslev Handelsstandsforening allieret sig med VesterhavsRock som optakt til årets musikfestival på Dyrskuepladsen dagen efter, og det helt store trækplaster var Lune Carlsen, der med stor autenticitet leverede det ene Kim Larsen-hit efter det andet fra scenen foran MENY. Desuden deltog to bands fra Jammerbugt Kulturskole i opvarmningen.

Spise- og udskænkningsstederne havde forrygende travlt med at servere mad og drikke til de mange gæster, både på Krotorvet, ved SuperBrugsen og ved boderne i gaden.

I VesterhavsRocks telt var der stor travlhed med armbåndspåsætning, så publikum kunne være klædt på til morgendagens festligheder.

Et af de mere farverige indslag var optræden ved tre piger fra Sambaskolen Poco Loco i Aalborg, og farvestrålende blev også de børn, der fik lavet ansigtsmaling hos børnetøjsforretningen Hokus Pokus.

Falck og brandvæsen fra stationen i Fjerritslev var på pletten og var som altid magneter, der tiltrak sig stor opmærksomhed, og folk fra Fjerritslev Kino listede rundt iført Chaplin- og Pokémon-kostumer for at invitere til gratis kortfilm i biografen.

Bryggerimuseet holdt åbent med mulighed for at se sommerudstillingen om Svinkløv Badehotel, og for børnefamilierne var der lejlighed til at benytte sig af de gratis glæder i form af køreture med Fjerritslev Fut i rundt gaderne og markedskarrusellen i Bryggerhaven, ligesom der var hoppeborge og klatretårn at forlyste sig med.

− Det har været tre aftener med fuldt hus og stor succes med vores musikvalg samt et rigt udbud af mad og hyggesteder, konkluderer Henrik Bech, formand for Fjerritslev Handelsstandsforening, efter denne tredje og sidste »sommer by night« i år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...