JOB: Bjarne Edelskov Nielsen forlader stillingen som leder på Fjerritslev Gymnasium til fordel for rektorkontoret på Gl. Hellerup Gymnasium

JAMMERBUGT: Bjarne Edelskov Nielsen, der siden 2016 har været rektor på Fjerritslev Gymnasium, skifter fra 6. januar 2020 rektorkontoret i Fjerritslev ud med lederkontoret på Gl. Hellerup Gymnasium nord for København. Han har arbejdet i forskellige funktioner på Fjerritslev Gymnasium siden 2005.

Formand for gymnasiets bestyrelse, borgmester Mogens Chr. Gade, ønsker Bjarne Edelskov Nielsen held og lykke med det nye job, men er også ærgerlig over at miste ham.

- Det er ærgerligt, når vi er midt i et forløb med at sikre Fjerritslev Gymnasiums overlevelse. Men Bjarne er knalddygtig, myreflittig og både god til at få ideer og få dem gjort til virkelighed, og det har de nok fået øje på i Hellerup, siger formanden.

Det er, mens Bjarne Edelskov Nielsen har været rektor, at tanken om at gøre Fjerritslev Gymnasium til gymnasiernes efterskole er blevet født. Ideen er at tilbyde elever, at de kan bo i Fjerritslev, og det har udvidet rekrutteringsområdet og sikret tilgangen til gymnasiet. Senest er opførelsen af et moderne kollegiebyggeri påbegyndt, og her kan 40 elever bo fra næste skoleår. 36 af værelserne er allerede udlejet. Samtidig med, at gymnasiet i dag også tilbyder HF- og HHX-udddannelsen har resultatet været, at Fjerritslev Gymnasium som det eneste nordjyske gymnasium havde flere ansøgere end sidste år ved seneste runde.

På Gl. Hellerup Gymnasium glæder de sig til at få en nordjysk rektor.

- Der var enighed i ansættelsesudvalget om at pege på Bjarne Edelskov Nielsen. Han besidder de menneskelige egenskaber, vi gerne vil have en rektor har på Gammel Hellerup Gymnasium. Udover det har han som rektor på Fjerritslev Gymnasium vist stor kreativitet og meget flotte resultater, og netop det kan vi også bruge i Hellerup, siger vicerektor Janni la Cour.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...