INVESTERING: Klim Sparekasse inviterer 11. november på en aften med oplysning om investeringsmuligheder og et foredrag med kendt tv-journalist

KLIM: Får du som kunde nok ud af dine penge? Er det tid til at investere? Hvilke muligheder har du for placering?

Med disse spørgsmål inviterer Klim Sparekasse sine kunder og andre interesserede til investeringsaften med Investeringsforeningen Sparinvest på Hotel & Restaurant Klim Bjerg mandag 11. november om aftenen.

Her kan deltagerne møde Sparinvests kundechef Betina H. Hansen, der vil fortælle, hvordan man får mere ud af sin opsparing.

− I det nuværende lavrentemiljø er det jo kun blevet mere aktuelt med alternativer til en almindelig indlånskonto, påpeger direktør Henrik Agesen fra Klim Sparekasse.

Aftenen fortsætter med foredraget »I verdens brændpunkter« med TV2’s kendte studievært Poul Erik Skammelsen, som tager tilhørerne med på en rejse gennem de journalistiske brændpunkter verden over, hvor han har befundet sig.

Han var med, da TV2 startede i 1988. En ny station uden journalister, der i mange år havde siddet tungt på de spændende jobs. Der gik da også kun kort tid, inden han befandt sig i sit første storpolitiske brændpunkt under massakren på Den Himmelske Fredsplads i Peking. Senere er det blevet til utallige opgaver som reporter fra verdens brændpunkter. Billedet af flyene, der tørner ind i skyskraberen, billedet af jublende mennesker, der slår hul i Berlinmuren, billedet af tjetjenske frihedskæmpere i jakkesæt med maskingevær over skulderen, billedet af tsunamien, der rammer kysterne ved Det Indiske Ocean, er billeder, vi møder på tv igen og igen.

Investeringsmøder som dette i samarbejde med Sparinvest har efterhånden en lang årrække bag sig, og altid er der spændende foredragsholdere på programmet, oplyser Henrik Agesen.

Tilmelding til arrangementet sker til Klim Sparekasse senest 7. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...