Plejepersonalet på Plejecenter Solgården i Fjerritslev får nyt logo på tøjet - Aleris Omsorg, der står for driften af plejehjemmet, ændrer nemlig navn til Altiden.

Navneændringen sker efter Aleris Omsorg er blevet en del af virksomheden Ambea. Altiden indgår i virksomhedsgruppen Ambea, som bliver en af Nordens ledende omsorgsaktører med cirka 26.000 medarbejdere.

Ud over navneændringen får det ikke nogen betydning for beboerne eller plejepersonalet på plejehjemmet - alle kontrakter og aftaler med Jammerbugt Kommune fortsætter uændret, fortæller administrerende direktør i Altiden, Miriam Toft, som også var direktør i Aleris Omsorg.

- Den eneste ændring er navnet, som bliver Altiden, og så at vi bliver en del af en større koncern, som har afdelinger i både Danmark, Sverige og Norge, fortæller Miriam Toft.

At firmaet kom til at hedde Altiden, er ikke bare for at give firmaet et pænt navn - der er en dybere betydning i nye navn, som har en stor betydning for de værdier, man fortsat ønsker at sætte højt i firmaet, fortæller hun.

- For mig har navnet en stor betydning; Altid-en. For mig betyder det, at alle altid skal have den bedste omsorg og hjælp. Og al den tid, vi bruger, bruger vi bedst muligt på de borgere, vi hjælper, fortæller Miriam Toft.

Både brugere og pårørende er informeret om ændringen, lige som personalet er det.

Og selvom det kun handler om en navneændring i Fjerritslev, så forventer Miriam Toft alligevel, at det nye ejerskab kommer til at føre meget positivt med sig - for der er mange fordele ved at være en del af en større koncern, forklarer hun.

- Jeg ser frem til, at vi kan erfaringsudveksle og vidensudveksle på gode løsninger, fortæller Miriam Toft.

Det tidligere Aleris Omsorg - nu Altiden - har kontrakt om driften af blandt andet Solgården i Fjerritslev frem til 2020, hvorefter kommunen kan vælge at forlænge kontrakten med firmaet. Miriam Toft lægger ikke skjul på, at man hos Altiden er meget tilfredse med samarbejdet også håber på, at det kan fortsætte mange år endnu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...