Musik: Koncerten er 6. februar kl. 20.00 og support er Ginne Marker

SIGNE SVENDSEN udgav sit 4. album, ‘Det Forlyder’ i fredags, og nu kan hemmeligheden vist ikke bevares længere for det helt store publikum: Den fynske sangskriver synger med sit eget næb og med en så personlig, poetisk sprogtone, der gør hende til en sjælden fugl blandt sangskrivere.

Uden at have leflet for noget eller nogen har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på ‘Det Forlyder’, har hun nu kreeret sin egen niche i dansk musik.

På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.

Allerede nu på torsdag 6. februar indleder Signe Svendsen sin forårstour på Jammerbugt Kulturcenter med sit band; Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Mads Andersen (Marie Key, Alberte).

- Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den nye plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse, fortæller Signe Svendsen.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os.

- Vi er desuden så heldige, at Signe har inviteret et af de mest lysende talenter på den danske musikscene, Ginne Marker, med rundt som support på turneen. At møde et så rent og modent talent som Ginne Marker er uhørt sjældent. Denne 24-årige Aalborgensiske guitarist/singer/songwriter er en fremragende guitarist, en højt udviklet sangskriver og en sanger med en smuk og udtryksfuld stemme, der formidler dybe følelser på en stille, intens og rørende vis.

- Vi har næsten udsolgt til koncerten, men der er stadigt enkelte billetter tilbage til de hurtige, oplyser koncertansvarlig Mads Mølgaard. Entrébilletter kan købes online via www.kec-jammerbugt.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...