Bedre Psykiatri opretter ny gruppe i Frivillighuset

JAMMERBUGT: Foreningen Bedre Psykiatri Jammerbugt starter en ny pårørendegruppe 24 oktober i Frivillighuset Jammerbugt på Bredgade i Pandrup.

- Det er nu tredje gang vi starter en ny gruppe, støttet af Tryg Fonden, siger formand Charlotte Jensen, fra Bedre Psykiatri Jammerbugt.

- Vi ved, at der er et stort behov stadigvæk. De andre års grupper har været en stor succes og det er nok også derfor, at Trygfonden igen har bevilget os frivillige nye midler til at starte gruppen med.

Pårørendegruppen giver mulighed for samvær med ligestillede, at få støtte og råd, at blive klædt godt på til opgaven som pårørende, at lære at passe på sig selv, at få et netværk der forstår uden at dømme.

Grupperne giver mere overskud til at tackle belastningerne, bearbejdelse af skyld, skam, tabu, at håndtere stress, indsigt i kriser, stå fast ved sine grænser, forskellige oplevelser af samme situation, og hvordan man begrænser unødvendige konflikter.

Gruppen mødes hver anden uge, og psykolog Rasmus Wistoft fra Aalborg er tilknyttet grupperne syv gange. Hver gang vil Charlotte Jensen fra Bedre Psykiatri være til stede, og hun er den tovholder, man kan rette henvendelse til efter behov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...