JUBILÆUM: Et pænt stykke over 1.000 har tilmeldt sig aftenfesten i Idrætscenter Jammerbugt for at fejre Fjerritslev Gymnasium

FJERRITSLEV: Det er gået over al forventning med tilmeldingen til 40-års jubilæumsfesten for Fjerritslev Gymnasium lørdag 5. oktober.

Der er tilmeldt over 1.000 tidligere elever og ansatte fra hele landet, og samtlige årgange er repræsenteret, oplyser uddannelsesleder Lene Mogensen, som følger udviklingen tæt.

Til sammenligning deltog 875 i 25-års festen i 2004.

Festlighederne foregår i Idrætscenter Jammerbugt, hvor der i disse dage gøres klar til at modtage de mange gæster, der bliver fordelt ved borde i begge haller. Deltagerne får lov at sidde klasse- eller årgangsvis, så man kan hygge sig med gamle venner og dele minder fra gymnasietiden, hvad enten det er for kort eller lang tid siden.

Gæsterne bliver budt på en treretters festmenu til livemusik, hvorefter der bliver plads til at udfolde sig på dansegulvet, ligesom der serveres natmad, inden festen slutter klokken 01.

Inden ankomsten til hallerne får gæsterne mulighed for at komme på en rundvisning, så de kan se gymnasiets rammer anno 2019 med både de kendte lokaler fra det oprindelige byggeri i 1981 og de nyere faciliteter som Glassalen og de ekstra faglokaler i østfløjen.

Endvidere kan de besøgende benytte chancen til at følge, hvor langt håndværkerne er kommet med opførelsen af Fjerritslev College på nabogrunden, hvor væggene nu er rejst til første etape af i alt 40 nye ungdomsboliger til gymnasieelever fra hele landet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...