BOLIG: Mæglerhuset i Aabybro oplever et gevaldigt opsving på boligmarkedet i Jammerburgt Kommune

Langt de fleste holdt vejret, da corona ramte Danmark i marts måned, og var nok en smule nervøse for konsekvenserne. Diverse eksperter spåede boligmarkedet til en nedtur uden lige, men det blev gudskelov ikke virkeligheden.

Det oplyser Mæglerhuset i Aabybri i en pressemeddelelse.

De har noteret sig en prisstigning på 10,5 pct. i Jammerbugt Kommune

- Ifølge Boligsiden har udviklingen i salgspriser på villaer og rækkehuse i Jammerbugt Kommune gennemgået en prisstigning på hele 10,5 pct. i juni 2019 sammenlignet med juni 2020. En prisstigning, der ligger noget over landsgennemsnittet på 2,3 pct., oplyser de.

Mæglerhuset i Aabybro melder også om nogle vanvittige måneder, som bød på to nye salgsrekorder i maj og juni måned.

- Her ved Mæglerhuset i Aabybro har vi tydeligt mærket den stigende efterspørgsel fra køberne. Vi har haft travlt, men det er kun positivt, oplyser butikschef Søren Agesen.

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris i Jammerbugt Kommune lå i juni 2019 på 8.404 kroner, mens den i juni 2020 lyder på 9.283 kroner.

- Køberne har fået øjnene op for Jammerbugt Kommune. Vi sælger særligt mange boliger i Aabybro og Pandrup. To byer der har meget at tilbyde for alle aldre. Med det sagt er der også gang i handlerne i de mindre byer, såsom Vadum, Nørhalne, Biersted og Gjøl. Vi ser utrolig positivt på fremtiden, oplyser Søren Agesen.

Han melder også om, at det er ikke kun er villaer og rækkehuse, hvor salget går over al forventning.

- Det gælder også sommerhusmarkedet, som er eksploderet på rekordtid. Efterspørgslen på sommerhuse har været ekstrem, og det afspejler sig selvfølgelig i priserne. Langt størstedelen af de sommerhuse, vi har fået til salg ved Mæglerhuset, er blevet solgt hurtigt uden det store afslag i prisen. Det er klart sælgers marked nu, da køberne står i kø, vurderer Søren Agesen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...