Ditte og Louise kigger også forbi i Fjerritslev Kino

FJERRITSLEV: "Iqbal og Den Indiske Juvel" er en spritny film om den opfindsomme dreng Iqbal og hans venner, der denne gang må lægge deres hidtil vanskeligste plan og ud på en vild jagt i New Delhis gader. Det kan man opleve fra torsdag i Fjerritslev Kino.

Den danske familiefilm er instrueret af Oliver Zahle og har Hircano Soares, Arien Alexander Takiar og Liv Leman Brandorf i de bærende roller.

Iqbals tante Fatwa er blevet udnævnt til Vogter af Den Indiske Juvel, og Iqbal overtaler sin far til at hele familien skal med til Indien for at overvære ceremonien. Men der går kuk i planerne, da Iqbal bliver smidt ud af skolen, og familien tager afsted uden ham.

Men Iqbal får sin tante overtalt til at han kan gå på en indisk skole i stedet, så han genforenes med sin familie i New Delhi. Idyllen bliver dog hurtigt spoleret, da Den Indiske Juvel bliver stjålet og Iqbals far smidt i fængsel.

Så går den vilde jagt for at finde juvelen og redde far.

Filmen er ikke egnet for børn under syv år.

Tirsdag aften er der livestreamet foredrag fra Aarhus Universitet om "Smagen af øl", og onsdag vises den danske komedie "Ditte & Louise".

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...