Han opstiller til den nederste plads på Socialdemokratiets liste til regionsrådsvalget 16. november 2021

BROVST: Tidligere skatteminister og nuværende regionsrådsmedlem Ole Stavad, Brovst har givet tilsagn om at være kandidat næste år til endnu en periode i Nordjyllands Regionsråd, oplyser han i en pressemeddelelse. Opstillingen afgøres, når Socialdemokratiet i Brønderslevkredsen har kredsgeneralforsamling mandag aften 21. september i Hjallerup.

- Det har faktisk været svære overvejelser. På den ene side har jeg alderen til godt at kunne stoppe, men omvendt er jeg så heldig, at jeg helbredsmæssigt er 20 år yngre end min alder - og jeg har fortsat masser af energi og engagement. Jeg er ikke typen, som man finder på golfbanen. Derimod tror jeg fortsat, at jeg med erfaring, flid og lydhørhed kan bidrage til at udvikle Nordjylland, sikre rent grundvand, være i front på klimaindsatsen og til at gøre et godt sundhedsvæsen endnu bedre, skriver Ole Stavad, der i øjeblikket er formand for regionsrådets udvalg for regional udvikling.

Derudover har regionsrådet udpeget ham en række øvrige poster, f.eks. er han næstformand i NordDanmarks EU-Kontor, medlem af bestyrelsen for Fjerritslev Gymnasium og næstformand i Danske Regioners landsdækkende udvalg for regional udvikling og EU.

Ole Stavad har meddelt Brønderslevkredsen, at han er til rådighed for den nederste plads på den socialdemokratiske liste til regionsrådsvalget, som kredsen skal besætte på den samlede opstillingsliste for Socialdemokratiet i hele Region Nordjylland:

- Hvis nordjyske vælgere mener, at jeg skal fortsætte arbejdet i regionsrådet, må de finde mig nederst på listen, siger Ole Stavad, som giver udtryk for, at han på ingen måde vil stå i vejen for yngre kræfter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...