Nu venter kun studenterkørslen, så følger et sabbatår med arbejde og derefter et højskoleophold

THISTED: Studenterhuerne deles ud på handelsgymnasiet i Thisted i disse dage. En af dem, der endelig fik hue på hovedet efter et meget anderledes skoleår på grund af coronakrisen, var Lea Høgenhaug fra Fjerritslev.

Efter tre års studier på hhx var dagen endelig kommet til at familien skulle til Thisted for tage imod, når hun kom ud af eksamenslokalet.

- Det blev til syv, sagde hun lettet, og mor Lene Høgenhaug var stolt, da hun gav datteren huen med det blå bånd på hovedet, fulgt af et stort smækkys på kinden.

Også far Kasper Høgenhaug storsmilede og virkede temmelig stolt af datteren. Syvtallet i Leas SOP-opgave (studie-område-projekt, red) var hun helt tilfreds med.

- Jeg havde lavet opgave om bæredygtighed i tøjbranchen. Nu er det slut, og nu glæder jeg mig til studenterkøreturen med mine kammerater. For vores gallaaften, som jeg også havde glædet mig til, blev jo aflyst i år, lød det fra en den nyslåede handelsstudent fra Fjerritslev.

Hvad fremtiden byder erhvervsmæssigt har Lea Høgenhaug ikke helt på plads endnu.

Nu venter først et sabbatår med arbejde og bagefter et højskoleophold. Hvilken erhvervsgren hun ender på er uvist:

- Men det kunne godt blive noget kreativt, lød det fra Lea.

Lea Høgenhaug har gået i den internationale klasse med 18 elever på Thisted Handelsgymnasium, der er en del af EUC Nordvest.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...