I efteråret 2018 deltog 0.-2. klasse fra Ørebroskolen i Cyklistforbundets kampagne “Alle børn cykler”. En kampagne, hvor der er fokus på at fremme sikkerhed og børns cykelglæde. I kampagneperioden skulle der blandt andet indrapporteres cykel- og hjelmdage. Derudover indsendte børnene en video, som viste børnenes evner til at manøvrere rundt på en stor vejbane opmalet i Ørebroskolens skolegård.

Alt dette resulterede i en flot 2. præmie til Ørebroskolen. Præmien bestod i en diskokugle og penge til at holde en fest, som blev arrangeret på skolen til stor glæde for eleverne.

Til enhver fest hører der forberedelser til, og det var der også til denne fest. Børnene brugte en del af dagen på at hjælpe med madlavning, borddækning og gøre skolen festklar.

Det stiveste puds var fundet frem, håret velfriseret, stemningen og forventningerne var helt i top, da samtlige 40 børn fra 0.-2. klasse mødte ind på skolen klar til fest. Efter velkomstdrinks og mad var der diskotek og hygge med brætspil, wii og dødbold.

Det blev en fantastisk dejlig aften, hvor der blev hygget, danset og snakket på tværs af klasserne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...