I Ørebro Boldklub glæder både spillere og træner sig snart til at komme på græs igen. Dog startede teamet med den traditionelle Andecup lørdag den 26. januar, hvor godt 20 var mødt frem til fodbold i sne og efterfølgende fællesspisning.

Der er standerhejsning lørdag den 9. februar kl. 13 på Ørebro, men holdet tager hul på sæsonen allerede tirsdag den 5. februar kl. 19 på kunststofbanen i Fjerritslev, hvor der trænes alle tirsdage i februar.

Der vil i Ørebro Boldklub være tilmeldt to seniorhold igen i år - et serie 4 og et serie 6 hold - og der igen trænes af Mikael Trandholm. I år vil der være hjælp fra assistenttræner Mathias Justensen, der primært vil være til stede om tirsdagen, hvor træningen så kan deles op, hvor nogen træner visse øvelser, mens andre træner andre.

I boldklubben ser man frem til mange spændende lokalopgør i såvel serie 4 som serie 6 og håber at lige så mange som i efteråret vil møde frem til træning - omkring 25 omklædte spillere, klar til at give den fuld skrue på grønsværen, var ikke usædvanligt. Det er nu engang altid sjovere at være såvel træner som spiller, når der er stor opbakning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...