John Andersen Biler i Brovst har udvidet med 700 kvadratmeter showroom og forhandler nu både Peugeot og Citroën

BROVST: John Andersen Biler i Brovst har gjort et helt nyt showroom klar, da man 1. april blev forhandler af Peugeot, mens man selvfølgelig fortsætter med Citroën også.

Showroomet hos John Andersen Biler er blevet udvidet med 700 kvadratmeter, så der er et par tusinde kvadratmeter i alt nu.

John Andersen havde ikke regnet med, at de skulle til at handle Peugeot, men en ny mulighed åbnede sig pludselig.

- Det var en overraskelse for os, at vi fik muligheden for at få Peugeot. Vi er jo Citroën forhandler i forvejen, og der er kommet en ny importør. Fabrikken har solgt rettighederne til en dansk importør, og da vi skulle lave en ny kontrakt med dem, så kom de i den forbindelse ind på, at vi kunne forhandle Peugeot. Det regnede vi lidt på og tog chancen, siger John Andersen.

Flere kigger forbi

Salget af Peugeot er allerede i gang, og fra 1. oktober er de ifølge John Andersen eneforhandler af Peugeot i Jammerbugten.

Men selvom der er nye spændende biler i udstillingen, så har de mærket, at corona har haft indvirkning på salget af nye biler. Salget er dog ved at komme i gang igen, og John Andersen ser positivt på den næste tid.

- Vi kan godt mærke, at det er gået noget i stå. Der er en rimelig interesse, men folk er noget tilbageholdenede med at købe. Vi hører fra mange, at de måske er i tvivl, om de fortsat har et arbejde eller ej. Men biler er jo noget de fleste har og kører i alligevel. Det gik godt nok ned af bakke for værkstedet i et stykke tid. De seneste 14 dage er vi kommet godt tilbage igen. Vi har ikke jobfordeling mere (sendt folk hjem red.), fordi der er mere at lave igen på værkstedet, så det er positivt, og vi håber, det bliver ved, siger John Andersen

John Andersen håber på, at der snart kommer flere ind og ser det nye showroom, og derfor håber han også på, der bliver fyldt op i sommerhusene i området den næste tid.

- Jeg håber, folk de vil ud i de tusindvis af sommerhuse i området, for hvis de bliver fyldt op, så skal de nok også finde ind til os, siger John Andersen.

Generationsskifte i gang

John Andersen Biler drives fortsat af John Andersen, og søn Anders Lunde Andersen er værfører. Det er planen, at han skal overtage firmaet, men det er lige udskudt lidt endnu.

- Vi har et generationsskifte i gang, men det er blevet udskudt på grund af byggeriet og corona. Så vi skal lige over på den anden side af det her, så vi får den rigtige værdi for virksomheden, siger John Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...