Ørebro og Thorup Klim boldklubber har indledt et helt nyt samarbejde omkring fodboldhold for de yngste spillere.

- Vi mangler altid nogle få spillere på holdet, fortæller Niels Jørgen Pretzmann, der glæder sig over, at det nye samarbejde nu betyder, at man vil være i stand til at stille hold lige fra U6 til U16 piger.

Der vil være standerhejsning for spillerne til de nye fodboldhold 30. marts, hvor klubberne satser på stærkt fremmøde, fortæller Niels Jørgen Pretzmann.

- Vi regner med omkring 80 børn, fortæller han og understreger, at der er alle muligheder for at få en fantastisk oplevelse denne dag, hvor der inviteres inden for til nye spændende fodboldoplevelser for fodboldglade piger og drenge.

Standerhejsningen kommer til at foregå på Thorup Klim Boldklubs baner, men det er ikke ensbetydende med, at det nye samarbejde bliver placeret her.

Tværtimod er lagt op til, at samarbejdet skal give børnene gode oplevelser på både Thorup Klims og Ørebros boldbaner, fortæller Niels Jørgen Pretzmann.

- Hvis Ørebro kan stille med et helt hold, skal de selvfølgelig træne der, understreger han og peger på, at idéen med det nye samarbejde er at åbne horisonten for de unge spillere.

- Det betyder, at dem, der træner i Ørebro i foråret, træner i Thorup Klim i efteråret. Det skal være sådan, at børnene hører til begge steder, forklarer Niels Jørgen Pretzmann, der har store forhåbninger til det nye samarbejde.

På herresiden, hvor man har indledt et samarbejde med Hjortdal, er resultatet blevet intet mindre end formidabelt. Og det håber man fra klubbernes side på også vil være tilfældet for det nye samarbejde, fortæller Niels Jørgen Pretzmann, der samtidig understreger, at det at samarbejde på tværs på ingen måde er noget nyt.

Samtidig kan samarbejdet betyde, at klubberne er i stand til at tilbyde hold, som ellers ikke var en mulighed.

Har man lyst til at se, hvad det nye samarbejde kan byde på, er man meget velkommen til at deltage i standerhejsningen 30. marts, hvor spillerne vil kunne deltage i træning og efterfølgende fællesspisning.

- Vi glæder os helt vildt til at komme i gang, fortæller Niels Jørgen Pretzmann.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...