ERHVERV: 19-årige Anders Buchholtz Andreasen slår dørene op for A’Outlet. Her skal der forhandles mærketøj til en pris, hvor alle kan være med

6. juli åbner der en ny butik i Fjerritslev.

Det er 19-årige Anders Buchholtz Andreasen, som slår dørene op i Østergade 2 for A’Outlet.

Her skal der forhandles mærketøj, men til en pris, hvor alle kan være med.

- Det er mærkevarer, men til en pris, hvor folk kan være med i. Det bliver hverdagstøj som man kender det fra tøjbutikker, altså jakker, bukser, t-shirts, på sigt skjorter og den slags, fortæller den unge iværksætter.

For iværksætter er netop hvad Anders er. Han er lige blevet student - huen kom på tirsdag 23. juni. Og egentlig havde den unge mand planer om at rejse ud i verden.

Men det satte coronaen en stopper for. Og hvorfor så ikke forfølge en anden drøm.

- Jeg har en stor interesse for tøj, og har i mange år solgt det i min fritid. Især ”high-end tøj” på Facebook. Det er dyrt tøj, som er meget efterspurgt, jeg solgte videre. Det er der min interesse stammer fra, siger Anders, og fortsætter:

- Valget faldt på Outlet, da jeg gerne vil tilbyde mærkevarer til outletpriser. Det synes jeg manglede/passede godt ind i handelslivet i Fjerritslev.

Må gerne drømme stort

Anders Buchholtz Andreasen åbner A’Outlet alene. Men er ud af en iværksætterfamilie.

- Min storebror er iværksætter, og var med til at få idéen. Men det er mig, som vil prøve den af. Drømmen er da også på længere sigt at drive en større kæde indenfor dette segment - hvis det går godt. Man må gerne drømme stort, lyder det fra Anders.

Butikken åbner i samme bygning som kroen midt i byen.

Der bliver åbent alle hverdage samt lørdag. 6. juli, når dørene slås op for første gang, bliver der serveret øl og sodavand til de første 100, som træder ind.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...