Fjerritslev Gymnasiums esportshold i weekenden 26. og 27. januar deltog i CS:GO-turneringen ved Geeks Gone Wild i Aalborg, var det første gang, holdet var i aktion iført deres nye spillertrøjer.

De nye jerseys er designet i sorte og blå nuancer med gymnasiets eget esportslogo på brystet.

Klim Sparekasse er sponsor for esportsholdet og har således finansieret spillertøjet. Forleden var Kalle Johan Boelt Christensen, som er trainee hos sparekassen, på besøg på gymnasiet ved en af holdets træningssessioner for officielt at overrække trøjerne.

Fjerritslev Gymnasium har fra dette skoleårs start oprettet esportslinjen, som ét blandt flere tilbud for eleverne efter skoletid. esports-linjen fungerer således, at eleverne har almindelig undervisning frem til kl. 15, hvorefter skolebøgerne to eftermiddage om ugen skiftes ud med tre timers Counter-Strike-træning på højt niveau under ledelse af gymnasiets egen professionelle esportstræner, Kasper Kristensen.

Ud over de seks timers træning hver uge har eleverne med god succes deltaget i en række turneringer rundt om i Nordjylland. Spillerne har desuden været på tur til den store ESL Pro League i Odense, hvor de fik mulighed for at opleve Astralis, verdens bedste CS:GO-hold, live.

Lige nu er 10 elever tilknyttet esportslinjen, og det forventes, at antallet udvides til 15 i løbet af foråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...