Håndboldklubben HS Han Herred, der er et samarbejde mellem TIF98 og TØK2000, har netop præsenteret klubbens nye dameseniortræner for sæsonen 2019/2020, Niels Hansen.

Niels Hansen er et kendt ansigt i lokalhåndbolden i hele Jammerbugt. Han har mange års trænererfaring for såvel ungdoms, dame- og herrehold og har i de seneste år været træner for Team Jammerbugts jyllandsserie herrer, ligesom han i denne sæson er træner for Øland-Halvrimmens serie 1 damer.

- Vi har været rigtig heldige at få ham, fortæller Anita Klit fra samarbejdsudvalget HS Han Herred.

Ud over at være en formidabel træner rent teknisk, er Niels Hansen nemlig også kendt for at skabe det, der gør et håndboldhold helt unikt: fællesskab, sammenhold og ikke mindst slå tonen an for en rigtig god stemning, både til træning og under kamp.

Og det er altafgørende, understreger Anita Klit, der ikke er i tvivl om, at Niels hansen kommer til at gøre en forskel for både spillere og HS Han Herred i den kommende sæson.

Ikke mindst fordi flere af spillerne har givet udtryk for, at det netop var ham, de håbede på at få som træner i den kommende sæson.

- Vi ved, at han kan det, som vi har brug for, fortæller Anita Klit, der godt ved, at de klubber, der nu mister en god træner, er kede af, at HS Han Herred har formået at lokke Niels Hansen mod grønnere græsgange vest på.

- Vi er rigtig glade for at få ham som træner, siger Anita Klit.

Niels Hansen bor i Brovst med sin kone og sine børn og til hverdag kan folk i Brovst og omegn nyde godt af hans ekspertise hos XL byg i Brovst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...