Jakob Knudsen, der har taget en merkantil universitetsuddannelse, har stået ski, siden han var barn, og nu er han gået i kompagniskab med sin far Morten

FJERRITSLEV: Ny ejere har overtaget Pedersen Ski, og der er åbningsreception med gode tilbud på en ny adresse, nemlig Søndergade 7 i Fjerritslev.

Åbningsudsalget fortsætter weekenden over, hvor der er åbent lørdag-søndag kl. 10-17. Det er Jakob Knudsen og hans far Morten Knudsen, der har købt forretningen.

Jakob Knudsen fortæller, at han i juni fik sin kandidateksamen fra universitetet, hvor han i fem år har studeret erhvervsøkonomi og nu taget en cand. merc. i organisation og strategi:

- Min grundlæggende tanke om en universitetsuddannelse har, siden startede dér, været, at jeg på et tidspunkt ville være iværksætter og starte min egen forretning af den ene eller anden slags. Jeg har dog altid haft en passion for onlinesalg. Da Morten Pedersen, den tidligere ejer, kontaktede os omkring en eventuel overtagelse, var muligheden helt ideelt for os, siger han og fortsætter:

- Vi har været på skiferie, siden vi kunne gå, så blandingen mellem to interesser og det at få lov at arbejde og sælge produkter, vi selv elsker, var det perfekte match. Foruden den fysiske forretning har vi også onlineafdeling, en webshop, som vi kommer til at satse en del på. Dér kommer mine kompetencer fra studier på universitetet særligt i spil. Iværksætterånden har altid ligget i familien, hvor begge mine forældre tidligere har stiftet deres egne virksomheder.

Jakob Knudsen er med på, at det er midt under coronakrisen, han overtager en forretning, og at skibranchen alt andet lige er en af de brancher, der kan blive ramt hårdest:

- Overvejelserne har været mange, men vi er forhåbningsfulde og tror på, at vi kan få en god sæson alligevel . Vi glæder os rigtig meget til at få lov til at tage imod gæsterne i butikken, hvor vi tilpasser og justere skiudstyret fuldstændig efter kunden og kundens ønsker. Der er altid kaffe på kanden, og vi iagttager de forskellige coronaanbefalinger, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...