Efter to bragende succeser med friluftskoncerter i Gøttrup Grusgrav er Kettrup-Gøttrup Menighedsråd, Ørebro Beboerforening og Ørebro Boldklub igen klar med programmet for et stort anlagt arrangement i de rustikke omgivelser.

Der er nu åbnet for billetsalget til en koncert 14. juni 2019 med sangeren Ann-Mette Elten og hendes mand, komponisten og musikeren Niels Kirkegaard, der får følgeskab af Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver. Ann-Mette Elten er især kendt fra popbandet »På Slaget 12«, men har i de senere år også givet sig i kast med et mere klassisk repertoire.

Endvidere kommer koret Concentus fra Aalborg og synger gospel på højt niveau, ikke mindst inspireret af norske Oslo Gospel Choir. Der bliver også kræset for den musikalske side med trommer, elguitarer med videre.

Og endelig følger arrangørerne traditionen fra de to foregående koncerter op med et besøg af trompetisten Per Nielsen, der ligesom tidligere akkompagneres af Carl Ulrik Munk-Andersen.

Så alt i alt bliver det igen en koncert, der appellerer til en meget bred målgruppe, lyder det fra menighedsrådsformand Kent Røge.

Billetterne sælges udelukkende hos Kent Røge Køkkencenter / Hanbo Design på Industrivej 9 i Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...