Inge N. Paaske byder velkommen i Englestedet

FJERRITSLEV: Søndag 14. oktober holder Inge N. Paaske åbent hus i Englestedet på adressen Ålegårdsvej 94. Inge N. Paaske er nemlig naturterapeut, claivoyant, healer, ceremoniarrangør og instruktør i Tai Chi Qigong.

- Jeg åbnede Englestedet 18. maj, men holder åbent hus nu for at vise, hvad jeg laver, og hvad jeg kan hjælpe med, siger hun.

Hun tilbyder nemlig også workshops og øreakupunktur.

- Jeg er clairvoyant, så jeg kan mærke ind på, hvad folk har med sig. Jeg har klarsyn og -hørelse og er budbringer for afdøde, siger Inge N. Paaske.

Hun flyttede til egnen fra Sæby i 1984. Oprindeligt er hun uddannet køkkenassistent, men har aldrig brugt den uddannelse.

- Det var mere fordi, jeg skulle vælge et eller andet, siger hun.

Desuden er Inge N. Paaske social- og sundhedsassistent, men bruger heller ikke den uddannelse.

- Jeg har haft stress tre gange og har derfor været nødt til at se på, hvorfor det er sket og arbejde med det. Her har Tai Chi Qigong og de folk, jeg har mødt på min vej, hjulpet mig, så jeg nu er stressfri og kan hjælpe andre med stress, siger Inge N. Paaske.

Desuden arbejder hun med sjælskontakt.

- Vi har ikke blot en krop, men også en sjæl, og vi skal have sjælen med for at være hele mennesker. Vi kan alle få kontakt med sjælen. Det har hjulpet mig, og jeg vil gerne hjælpe andre, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...