ILDSJÆL: Nicolai Esholm Jensen er årets ungleder i Jammerbugt Kommune. Den pris får han for at prioritere andre unges målmandstræning på lige fod med sin egen

PANDRUP: Årets ungleder i Jammerbugt Kommune er Nicolai Esholm Jensen. Det står klart, efter den årlige idrætsprisfest blev afholdt i Sport- og Kulturcenter Brovst.

Den 15-årige er både målmand i Jetsmark IF og målmandstræner for klubbens yngste.

- Nicolai har et stort fodboldtalent og har også været udtaget til DBU-samling. Han er en god rollemodel for alle i klubben, lød en del af indstillingen.

Foruden at træne de yngste målmænd er den unge spiller også en del af trænerholdene.

- Jeg kunne godt lide at få målmandstræning selv. Det var sjovt. Det var derfor, at jeg valgte at blive målmand. Det kunne jeg godt tænke mig at give videre, fortæller U16-målmanden.

Til dagligt er Nicolai Esholm Jensen en del af fodboldlinjen på Skolecenter Jetsmark, og dermed bliver det meste af tiden brugt på fodbold på enten den ene eller anden måde.

- Jeg spiller kamp en gang i weekenden og træner fem-seks gange med skole og klubben, så det bliver til en del, tilføjer han.

Men derfor håber han alligevel på at fortsætte sit engagement.

- Jeg kunne godt tænke mig at blive ved så længe, at jeg kan. Men jeg ved ikke, hvad jeg skal efter niende klasse, så jeg må se, om jeg har tiden til det der, siger han.

Prisen uddeles i et samarbejde mellem Jammerbugt Kommune, DGI Nordjylland og Spar Nord Fonden.

Nicolai Esholm Jensen får 2500 kroner for sin indsats og er i 2020 med i feltet, når Årets Ungleder i Nordjylland skal findes ved DGI’s årsmøde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...