Naturstyrelsen Thy skal have ny chef. Skovrider Ditte Svendsen har ansøgt om at gå på pension fra 1. september

Naturstyrelsen Thy skal have ny chef. Skovrider Ditte Svendsen har ansøgt om at gå på pension fra 1. september.

Den 63-årige skovrider kunne 1. april have markeret, at det den dag var præcis 25 år siden, hun tiltrådte i jobbet som leder af Naturstyrelsen Thy, der ud over Thy også dækker Mors og Hanherred. På grund af coronakrisen var alle medarbejdere dog hjemsendt på det tidspunkt.

- Det var lige midt i nedlukningen. Under normale omstændigheder havde jeg nok givet et glas den dag. Men det var jo bare mit eget interne jubilæum. Det er mange år siden, jeg havde mit officielle 25 års jubilæum, for jeg har været ansat i staten siden 1984, siger hun.

Ditte Svendsen har meldt ud til medarbejderne, at hun regner med at fratræde sin stilling 1. september.

- Men jeg venter stadig på at modtage Dronningens accept af min afsked, så den er jo ikke endelig endnu. Så helt formelt har jeg anmodet om at blive afskediget pr. 1. september, understreger hun.

Om årsagen til, at hun stopper netop nu, siger hun:

- Der er mange ting, både arbejdsmæssige og personlige ting, som gør, at jeg syntes, det passede fint nu. Blandt andet stopper min mand også med at arbejde nu , og vi har altid haft en fælles aftale om, at vi gerne ville stoppe, mens vi stadig har mod på at kaste os ud i nogle nye ting i livet. Vi skal jo flytte fra vores tjenestebolig også, så man bliver rykket lidt op med rode, når man stopper, siger hun.

Ditte Svendsen og hendes mand Steen Karlsen har købt et hus i Thisted, hvor de flytter ind.

- Vi må se, hvad der viser sig. Når folk spørger, hvad jeg skal lave, så plejer jeg at sige, at jeg har et fjumreår til gode. Jeg har læst eller arbejdet altid, siger hun muntert.

Ditte Svendsen oplyser, at hendes stilling er på vej til at blive slået op.

- Men indtil videre er jeg her jo og passer mit job, fastslår hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...