ÅBNING: Nordic Nature er navnet på ny blomsterforretning på Terndrupvej i Brovst

BROVST: En ny og anderledes blomsterforretning har set dagens lys på Terndrupvej 67 i den østlige del af Brovst.

Det er 36-årige Pernille Pedersen, der har åbnet Nordic Nature i midlertidige lokaler i Arp Nord-bygningen. Omkring 1. maj 2020 forventer Pernille at kunne flytte ind i permanente rammer, idet der skal laves en tilbygning til Jysk Entreprenør & Naturskaber i Erhvervsparken 2 på modsatte side af Terndrupvej, hvor hendes mand, Henrik Pedersen, står for den daglige drift.

Den samlede virksomhed drives af ægteparret i fællesskab, og det betyder meget for familien med datteren Clara på 13 og Tobias på 10 år, at forældrene har deres arbejdsplads på samme adresse.

- Det gør, at man trives i det, som Pernille siger. Valget af navnet Nordic Nature skal også ses i sammenhæng med hele virksomheden, idet Jysk Entreprenør har meget fokus på naturpleje og naturgenopretning.

Natur og miljøbevidsthed går igen som en rød tråd i den nye blomsterbutik:

- Det afspejler sig i indretningen med de rå og naturprægede bræddevægge og ses også i dekorationer i buketter. Vi bruger så lidt plast som muligt, fastslår Pernille.

Pernille Pedersen er oprindelig fra Øland, men bor i dag i Brovst med sin familie. Hun er kontoruddannet inden for Kriminalforsorgen i Aalborg og arbejdede inden for fængselsvæsenet, inden hun uddannede sig som securitymedarbejder og blev ansat i Aalborg Lufthavn.

I de sidste 10 år har hun ved siden af jobbet dér beskæftiget sig med blomster af ren og skær interesse.

- Jeg kommer fra en familie med grønne fingre, mange blomster og sans for kreativitet og hygge, fortæller hun.

Drømmen om at blive selvstændig har rumsteret længe, og nu skulle det være.

Pernille har ansat to medarbejdere, der begge er kendte ansigter i lokalområdet: 26-årige Sisse Christensen på fuld tid og 35-årige Mette Nørmølle i en 25-timers stilling. Mens Sisse har fem års erfaring bag sig, har Mette beskæftiget sig med blomster i ikke færre end 20 år.

Nordic Nature benytter pladsen ud mod Terndrupvej til udstilling, så butikken er let at få øje på for forbipasserende. Pernille Pedersen tilbyder alt i blomster, kranse og dekorationer til begravelser og har etableret samarbejde med Jammerbugt Bedemand. Hendes service omfatter også udbringning, og desuden har hun indgået aftale med nogle dagligvareforretninger om eksternt salg af blomster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...