Nu er der børn på venteliste, fortæller leder Heidi Larsen

HJORTDAL: Naturbørnehuset Søstjernen i Hjortdal fejrede fredag 18. september tre-års-fødselsdag. Normalt plejer Søstjernen at invitere byens borgere, familie og søskende indenfor, men i år måtte de på grund af coronasituationen tænke ud af boksen. I stedet inviterede de til gåtur ned gennem Hjortdal med et stop ved Hjortdal Købmand for at synge, og turen sluttede på Hjortdal Stadion med kage og juice.

Børnene sang godt med, da der blev sunget fødselsdagssang for Naturbørnehuset Søstjernen, og leder Heidi Larsen regner bestemt heller ikke med, at det bliver den sidste fødselsdag, de kommer til at fejre.

- På de tre år, vi har eksisteret, har vi haft rigtig god fremgang, så i dag har vi børn på venteliste, fortæller Heidi Larsen om den lokale vuggestue og børnehave, der kan rumme 40 børn.

For tre år siden måtte kommunen lukke institutionen med kun 17 børn, men allerede få måneder efter åbnede Naturbørnehuset Søstjernen igen - denne gang som privat. Og opgaven har ikke kun ligget hos institutionens medarbejdere, men er blevet støttet af hele byen. Som børnene, familie og venner gik gennem Hjortdal, stod byens beboere og flagede og vinkede på sikker afstand.

- Selvom det er Søstjernens fødselsdag, fejrer vi lige så meget byens beboere, der altid har støttet os, fortæller Ditte Brix Nørager, der udover at være forælder også er med i bestyrelsen.

Naturbørnehuset Søstjernen værdsætter uden tvivl byens store opbakning, og fredagens optog viste, at byen bestemt også værdsætter Naturbørnehuset Søstjernen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...