Tommy Lassen Hansen startede i Thorup/Klim-Hjortdal, som faktisk var lørdagens modstander

FJERRITSLEV: Tommy Lassen Hansen fejrede lørdag 10. oktober som den første i FIF Fodboldklub’s historie sin kamp nr. 300 på førsteholdet, som han startede på tilbage i 2004.

Inden kampens start overrakte den nuværende formand Søren Jensen en flot pokal, et gavekort og en særlig fodboldtrøje med nummeret 300 til Tommy Lassen Hansen. Søren Jensen har selv stået for at træne Tommy. Både på trøjen og græsset stod også Tommys kaldenavn Mong.

- Han er en inspiration for nye spillere, siger Søren Jensen og fortsætter:

- Han viser, hvilken vilje og dedikation det kræver at nå 300 kampe. Vi er alle stolte af ham.

Tommy Lassen Hansen kommer fra Hjortdal og startede også til fodbold i den klub, der nu hedder Thorup/Klim-Hjortdal. Men han skiftede senere til FIF Fodboldklub, hvor han er blevet hængende, bortset fra en enkelt periode på eliteholdet i AaB. Den engagerede fodboldspiller er nu både medlem af seniorklubben, festudvalget, og så har han ansvar for omklædningsrummene.

- Klubben er som en familie. Jeg elsker at komme her og være en del af klubben, fortæller Tommy Lassen Hansen med et stort smil.

Den kamp, der blev Tommys nr. 300, var heller ikke mod hvem som helst. Det var nemlig hans gamle klub Thorup/Klim-Hjortdal, han skulle spille imod. Kampen endte forrygende for FIF Fodboldklub, der slog Thorup/Klim-Hjortdal 10-1.

Der blev solgt grillpølser til venner og familie, som mødte talstærkt op for at se kampen, der blev spillet på hjemmebane.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...