Tirsdag aften var Fjerritslev Kro fyldt til bristepunktet med over 200 spændte gæster. Foran dem ventede en forrygende aften, fyldt med fantastiske oplevelser i form af sæsonens hotteste mode inden for både herre-, dame- og børnetøj og lækre designs. Aftenen blev afsluttet med en lækker middag, serveret af personalet på Fjerritslev Kro med alt, hvad man kunne ønske sig.

Mens der blev arbejdet på højtryk i køkkenet for at give gæsterne den helt perfekte kulinariske oplevelse, trådte modellerne elegant og smilende frem på podiet for at posere og vise tøj frem. Alt var timet og tilrettelagt til mindste detalje, mens de én for én trådte op på scenen - og det selvom der i baglokalet var et virvar af mennesker, som leende og i godt humør skiftede tøj i rasende tempo, som kunne tage vejret fra enhver.

En af de mange modeller var Emma Høgh Pedersen på otte år, der tog hele optrinnet i stiv arm, mens hun hurtigt blev klædt i tøjet.

- Jeg har prøvet at være med før. Det er rigtig sjovt, fortalte hun med et smil, inden hun sammen med sin sidemakker, Sophie Nørgaard Magnusson på fem år, og drengene drengene Nicolas Christensen og Rasmus Sørensen faldt ind på sin plads i den lange kø af mænd, kvinder og børnemodeller, som stod klar til at træde ind i spotlyset.

For selvom alt virkede som et stort kaos, var der tjek på tingene - intet var overladt til tilfældighederne denne aften, hvor flere af byens butikker var gået sammen om at skabe den perfekte oplevelse for de modebevidste borgere, der havde været heldig at få en billet - der var nemlig ikke en eneste ledige plads tilbage at få i salen, hvor gæsterne side om side med veninder, venner og ægtefæller fik et unikt indblik i, hvad butikkerne har at byde på, når det kommer til den nyeste mode.

Musikken spillede og satte prikken over i’et, mens tøjet professionelt blev præsenteret af aftenens konferencier. Og selvom der var travlt og nervøsiteten boblede lidt under overfladen for nogle, så var stemningen helt i top - følelsen af fællesskab var til at tage og føle på, mens modellerne hurtigt mellem tøjskift vekslede hurtige kommentarer og stolte forældre til de mange børnemodeller sørgede for at stå klar med mobiltelefonerne for at forevige oplevelsen, når de mindste trådte op på podiet.

I baglokalet hjalp kvinderne hinanden med at sætte tøjet i de helt rigtige folder og rette på håret. Stemningen blandt herrerne var kammeratlig og let, mens der blev rettet på jakker og skjorter, så publikum på kroen kunne få den allerbedste oplevelse og måske få oplevelse af, at der var jakker, skjorter eller kjoler, de ganske enkelt ikke kan undvære i garderoben, nu hvor foråret spirer og årets familiefester står i kø.

Fra køkkenet bredte sig en liflig duft og inden showet var helt færdigt, begyndte personalet at bære store fade bugnende med lækker mad ind til de hårdtarbejdende modeller, mens publikum blev inviteret ind til en særlig middag med alt, hvad hjertet kunne begære.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...