NY PROFIL: Svejsemaskinefabrikken på Aggersundvej i Fjerritslev er nu klar til fejring af 50-års jubilæet senere på året

FJERRITSLEV: Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S’ hovedsæde i Fjerritslev har fået et nyt ansigt med opførelsen af en 695 kvadratmeter stor kontorbygning, der føjer sig smukt ind i det øvrige bygningskompleks fra 1991 med nu fire pyramidetårne ud mod Aggersundvej.

Den nye fløj, der er placeret i kompleksets nordvestlige hjørne, er i modsætning til de tre øvrige tårne kun bygget i én etage. Men den velkendte stil med gule sten og hvide murblændinger er bibeholdt. Mellem nybyggeriet og den hidtidige række af kontorer er der indrettet en helt ny reception, hvor besøgende bliver modtaget i venlige og luftige omgivelser med møblering og kunst af gedigen kvalitet.

Der er små grupper af siddepladser, herunder et loungehjørne, hvor der kan holdes små møder med kunder og forretningsforbindelser uden at blive forstyrret. Endvidere er der blevet plads til en lille udstilling af svejsemaskiner i den karakteristiske grønne Migatronic-farve.

Receptionen passes af Inge Beck, som også er en del af økonomi- og it-afdelingen, der nu er kommet på plads i den nyopførte fløj. Afdelingen ledes af økonomidirektør Anja Nygaard, og hun og medarbejderne inviterede i december kollegerne fra husets øvrige afdelinger på et lille åbningstraktement i de nye, lyse lokaler.

Bestyrelsesformand Peter Roed, der tidligere i mange år beklædte posten som administrerende direktør, viser rundt, og om end han gerne udtrykker sig i en nordjysk underspillet jargon, er det tydeligt, at han er endog ganske tilfreds med resultatet.

− Det er faktisk noget, vi har talt om lige siden det seneste store byggeri i 1991, og vi var efterhånden ved at være presset pladsmæssigt i administrationen. Men nu er det gennemført, og pladsbehovet skulle nu gerne være dækket et godt stykke ud i fremtiden, siger Peter Roed.

− Vi har fået en bygningsmæssig helhed, som ser godt ud både udvendig og indvendig, fremhæver bestyrelsesformanden og nævner i samme åndedrag, at det velholdte parkareal på vestsiden af Aggersundvej understreger helheden.

− Det skulle gerne være et signal om, at vores ydre svarer til den kvalitetsstandard, som kendetegner virksomheden i øvrigt, tilføjer han.

For Peter Roed er det samtidig Migatronics bidrag til den igangværende byfornyelse i Fjerritslev, så byens gæster allerede føler sig godt modtaget, når de kommer ind ad den sydlige indfaldsvej.

For at give plads til det nye administrationstårn blev der fjernet en tredjedel af den nordlige fløj, som er bygget sidst i 1960’erne og trængte til både indvendig og udvendig vedligeholdelse. De tilbageblevne kvadratmeter består nu af nyrenoverede kontorer for salgs- og servicefolk samt konferencelokale og uddannelsesfaciliteter, hvor der holdes kurser både internt og for gæster fra ind- og udland. Endvidere er køkkenet i forbindelse med kantinen væsentligt udvidet og forbedret.

Hermed er de fysiske rammer ført op til nutidig standard, og Migatronic har samtidig gjort klar til markering af virksomhedens 50-års jubilæum i september 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...