Fra mandag kan man lade sig teste

JAMMERBUGT: Alle borgere i Jammerbugt Kommune opfordres til at blive testet for corona.

Nedlukningen af Nordjylland betyder, at man ikke må krydse kommunegrænser, heller ikke for at blive testet, og derfor vil der nu blive oprettet midlertidige massetestscentre rundt omkring.

I Brovst vil massetestningen foregå samme sted, som man normalt kan lade sig teste, på Sygehusvej 6 ved Jammerbugt Sundhedscenter. Massetestningen starter mandag 16. november og vil vare flere dage. Åbningstiderne i denne periode er 9-17, og efter endt massetestning, vil de være som normalt igen.

Fra mandag 16. november vil det også været muligt at blive testet i Fjerritslev. Åbningstiderne er lige som i Brovst 9-17, og det kommer til at foregå i Idrætscenter Jammerbugt i Han Herred-hallen efter aftale med Jammerbugt Kommune.

- Endegavlen ud mod parkeringspladsen har to nødudgange, den ene skal bruges som indgang, den anden som udgang, så vi får skabt et ”U-flow”, forklarer Idrætscenter Jammerbugts formand, Søren Konnerup.

Idrætscenter Jammerbugt lægger matrikel til, men det er Jammerbugt Kommune, der står for al praktisk arbejde såsom set-up og skiltning.

Det forventes, at 1000-1500 mennesker skal nå igennem hver dag.

Både massetestning af corona i Brovst og Fjerritslev kræver tidsbestilling.

Derfor skal man logge ind med NemID på coronaprøver.dk for at bestille tid, inden man møder op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...