Underholdning for både børn og voksne

FJERRITSLEV: Der bliver gang i den i Fjerritslev Kino den kommende tid med op til tre forestillinger om dagen.

For det første kan man til og med lørdag 13. oktober opleve Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares som makkerparret Mørch og Assad i den danske thriller "Journal 64", filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens roman af samme navn.

Fra og med samme lørdag er der også film om eftermiddagen, animationsfilmen "Smallfoot", der vender legenden om Bigfoot på hovedet. En kvik ung yeti finder noget han ikke troede fandtes- et menneske. Det gør ham berømt og øger chancen for at han finder sammen med sin drømmepige, men skaber også uro i det lille yeti-samfund.

Fra på søndag 14. oktober vises "Team Albert", der også er en familiefilm. denne gang dansk. Mandag, tirsdag og onsdag ruller den over lærredet om aftenen, de øvrige dage indtil søndag sidst på eftermiddagen.

Sæsonen for streamede naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet er også gået i gang, og tirsdag 9. oktober gælder det kvantefysikken, forklaret så de fleste kan være med. Foredragsholder er Klaus Mølmer, professor på Institut for Fysik og Astronomi på AAU.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...