De holdes nu lørdagseftermiddage, men fortsat i Plantagehuset i Thisted

THISTED: Nu genoptages Martinus-foredragene i Thisted. I denne sæson holdes de også i Plantagehuset i Thisted, men nu på lørdage kl. 14, fortæller medarrangør Per Knud Oue Pedersen, Sdr. Ydby, som beretter om deltagere fra hele store dele af Nord- samt Midt- og Vestjylland.

Første gang er lørdag 12. september, hvor Lene Jeppesen fra Klint i Nordsjælland holder foredraget ”Livets Mysterium og Verdens altets Struktur.” Heri behandler hun en række spørgsmål: Er der en mening med livet og hvis ja, hvordan hænger det hele så sammen? Hvordan ændres vores evne til at sanse virkeligheden i takt med vores udvikling som mennesker? Findes der et overblik over verdens altets struktur? Findes der en åndelig verden - og hvis ja, hvordan hænger den så sammen med den fysiske virkelighed?

1890 fødtes en lille dreng under fattige kår på husmandsstedet Moskildvad ved Sindal i Vendsyssel. Martinus Thomsen levede sin barndom hos plejeforældre og gik kun i skole to dage om ugen i syv år og har aldrig fået anden undervisning.

Som 30-årig fik han en åbenbaring, som satte ham i stand til de næste 60 år at skrive tusindvis af sider om alverdens sociale, psykiske og åndelige problemer. Martinus, der døde 1981, kaldte sit værk “Livets Bog” for “Det Tredie Testamente.”

Foredragsholder Lene Jeppesen har mange års erfaring med personlig og spirituel udvikling både for ledere, medarbejdere, pensionister, arbejdsledige, sygemeldte og unge. Hun er oprindeligt uddannet cand. merc. i styring og ledelse samt tysk magister i organisationspsykologi, voksenpædagogik og personaleudvikling. Hendes kendskab til og undervisning i Martinus Verdensbillede strækker sig over mere end 20 år, fortæller Per Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...