Kørende skønhed: Beauty by Kramer i Brovst tilbyder nu udebehandlinger for eksempel i folks hjem

Fjerritslev/Brovst: Behovet for at blive forkælet, blive plejet og føle sig ”lækker” har ingen alder.

Det er 83-årige Christine Eline Jensen et klart bevis på.

Hun svæver med egne ord lige på kanten af at falde i søvn af bare velvære, mens kosmetolog Maja Kramer Andersen giver hende en ansigtsbehandling i hjemmet i Fjerritslev.

Og da behandlingen, som i følge hende selv, er hendes første nogensinde, er ovre, kommer det ganske bramfrit og fornøjet:

- Nu er jeg da helt klar til smukfest.

Hun har altid passet på sig selv, og lysten til at være pæn og velplejet er ikke faldet med alderen, bedyrer hun.

- Det eneste, vi måske ikke har været så gode til er det med solcreme.

- Men jeg har altså brugt fugtighedscreme hele mit liv, siger hun.

Hun byder derfor tiltaget med besøg i eget hjem velkommen.

- Der er jo mange lidt oppe i alderen, der ikke sådan lige kan komme afsted, men som også gerne vil se ordentlige ud og ikke ligne en ”Sjuske Dorte.”

- Sådan er vi jo i min generation, og derfor tror jeg Majas ide med at køre rundt til folk nok skal få succes, siger hun smilende.

Det er 46-årige Maja Kramer Andersens kyndige hænder, der masserer creme ind i den sarte hud på Christiane Eline Jensens kinder.

Hun har netop startet et nyt tiltag i sit firma Beauty by Kramer, hvor hun tilbyder udebehandlinger til beboere på plejehjem, sygehuse, bosteder eller i folks private hjem.

Her har hun en vifte af behandlinger i form af Japansk lifting, der er en form for ansigtsløft uden kirurgi, ansigtsbehandlinger, retning af vipper og bryn, manicure og wellness massage.

- Jeg synes skønhed skal være tilgængeligt for alle, for jeg tror, at velvære er et resultat af at føle sig smuk, og for mig hænger indre og ydre skønhed nøje sammen. siger kosmetologen, der til daglig har base i Brovst.

- Det gælder også ældre, som ikke har mulighed for at komme hjemmefra, og beboere på socialpædagogiske institutioner og bosteder. Jeg vil gerne give mine kunder en god oplevelse, afslapning og velvære, fremhæve deres naturlige skønhed og have, at de føler sig endnu smukkere, når de er færdige med behandling, siger hun og fortsætter.

- Man bliver bare lidt mere glad efter sådan en behandling.

Maja Kramer Andersen kan kontaktes via hjemmesiden www.beautybykramer.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...