SPONSORAT: Thorup-Klim Boldklub og Thorup-Klim U&G har netop modtaget næsten 17.500 kroner som andel af benzinsalget ved Dagli’Brugsen i Vester Thorup

VESTER THORUP: Hvis man tanker benzin på OK-tanken ved Dagli’Brugsen i Vester Thorup, kan man samtidig støtte det lokale idrætsliv, og nu har Thorup-Klim Boldklub og Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforening til sammen modtaget en check på ikke færre end 17.418,91 kroner som andel af benzinsalget i 2019.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubberne ved at tanke på deres OK Benzinkort. Hvis man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et ørebeløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

− Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Vester Thorup, som udbetaler pengene, forklarer Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

− Vore tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK, tilføjer han.

Anders Knudsen fortæller videre, at OK løbende arbejder på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen indebærer, at de lokale klubber kan opnå op til 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker.

− Der er først og fremmest 5 øre for at tanke brændstof. Men også 5 øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK, og yderligere 5 øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof, uddyber OK’s salgsdirektør.

Og pengene vækker stor glæde hos modtagerne i Thorup-Klim:

− Vi bruger typisk vores part af sponsorpengene til udflugter og dermed oplevelser for vore børn. Vi arrangerer ture til fodbold og ishockey og ellers i lokalområdet som eksempelvis til Klim Strand Camping, hvor vi holdt afslutning for ca. 100 deltagere. Vi yder også støtte til vores hjemmebanestævner, hvor der ofte er arrangeret ekstra aktiviteter, og så markerede vi i september 2019 vores 50-års jubilæum. Så vi er meget glade for aftalen med Dagli’Brugsen, som vi selv synes er virkelig god. Vi har ca. 300 medlemmer, og heraf er ca. halvdelen børn og unge, fortæller Niels Jørgen Pretzmann, formand for Thorup-Klim Boldklub.

Fra Thorup-Klim Ungdoms- og Gymnastikforening lyder det tilsvarende fra formand Lars Holmstrand:

− Vi har i mange år ønsket at få bygget en trampolin i gulvet i Thorup-Klim Hallen, og trampolinen kan blandt andet blive til fornøjelse for mange, når vi i februar afholder familiedag. Desuden arrangerer vi hoppediskotek for børn op til 6. klasse en fredag aften. Og så har vi jo vores årlige opvisning i marts. Vi har ca. 270 medlemmer, og heraf er flertallet børn og unge. Så vi er også tilfredse med det gode samarbejde, der kommer så mange til gode.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...