Bil: Et samarbejde med OK sikrer støtte til den lokale klub

Fremover kan de lokale bilister støtte Skovsgaard Motionscenter, når de tanker hos OK. Det vækker glæde hos motionscentrets næstformand Peter Nielsen.

- Vi er en lille klub, og vores økonomi er ikke sindssygt stor. Så alt varmer godt i klubkassen. Vi vil gerne bruge pengene på noget, der gør vores medlemmer glade. Og selv de mindste pengebeløb gør en stor forskel for os, siger Peter Nielsen.

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Skovsgaard Motionscenters sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte motionscentret med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

- Lige nu har mere end 1.800 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser og hjælper med til, at børn og voksne har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...